Flat Preloader Icon

Trasee în Bucovina

Alege.
Închiriază.
Start.

La Sadova Riders, aventura și explorarea sunt la ele acasă. Depășește–ți limitele și descoperă adevărata distracție într-un mod unic și palpitant, în cele mai frumoase și liniștite locații . Când îți planifici traseul, ia în considerare dificultatea lui și nivelul tău de pregătire. Unele sunt mai potrivite pentru începători, în timp ce altele necesită pregătire și echipamente mai avansate. Noi îți asigurăm cască de protecție și rucsac pentru depozitarea lucrurilor esențiale. Tu îți aduci doar cheful de distracție.

Sadova Riders

Centru de închiriere biciclete

Lacul Iezer

O oază de liniște, în inima munților

Transrarăul

Pasul Trei Movile

2 roți, o mulțime

de călătorii

Trasee

Păduri, lacuri, munți și verde cât cuprinde. Asta înseamnă Bucovina. Ai ales bine destinația, acum urmează să-ți planifici traseul. Noi suntem aici sa te îndrumăm.

Off Road

Da, on road e confortabil, dar ce zici de off road? O rută pe cărări de munte este tot ceea ce trebuie să încerci pentru o după amiază relaxantă, în care să simți cu adevărat că e vacanță. Vino la noi, alege-ți partenerul de drumeție cu două roți și dă startul aventurii tale.

Peisaje

Când am spus traseu am inclus și cărările departe de drumurile publice și agitație, unde nu poți auzi decât natura și briza răcoritoare a pădurii. Peisajul este splendid, îți recomandăm să te oprești din când în când să-l admiri.

Obiective

Dacă traseul pe care ți-l alegi este orientat spre zona Sadovei, vei afla că ai multe locuri de vizitat. Aici, o simplă plimbare prin sat este o aventură. Dacă ești în pană de idei, intră pe www.sadova.ro și vei găsi diferite recomandări de trasee, activități sau obiective.

Îți recomandăm

cele mai frumoase trasee

Testate de noi, aceste trasee pun în valoare frumusețile zonei și te ajută să te recreezi în mijlocul naturii. Ți le prezentăm în ordinea dificultății și a timpului de parcurgere, ca să poți evalua ce rută ți se potrivește. Desigur, poți alege alt itinerar, noi îți stăm la dispoziție cu informații.

# Traseu 1

Sadova – Pârâul Morii – Ulmii Seculari

Distanță: 4,6 km

Dificultate: mică

Timp: 30 min

# Traseu 2

Sadova – Lacul Iezer

Distanță: 8,2 km

Dificultate: medie

Timp: 45 min

#Traseu 3

Sadova – Pasul Trei Movile

Distanță: 8,2 km

Dificultate: mare

Timp: 1h 30 min

#Traseu 4

Sadova – Pojorâta – Hanul Păstrăvarului

Distanță: 9,8 km

Dificultate: medie

Timp: 2 h

#Traseu 5

Sadova – Câmpulung Moldovenesc – Izvorul Alb – Piatra Buhii

Distanță: 12,9 km

Dificultate: medie

Timp: 2h 30 min

#Traseu 6

Sadova –  Botuș – Fundu Moldovei – Pojorâta – Sadova

Distanță: 47,5 km

Dificultate: mare

Timp: 4h 30min

ro_RORO